Arnold Leenheer

is eigenaar van Profresult en is actief als (agile)project-, programma- en interim manager. In de afgelopen 20 jaar heeft hij diverse bedrijven, organisaties (be)geleid in de sectoren: telecom en media, energie, industrie, finance, overheid en in de ICT. Ook heeft hij de fundamenten neergezet van een aantal start-ups.  Samen met Eric van Berkel is hij eigenaar van Rambla.nl

Arnold gaat de mensen voor in het avontuur om de transitie te realiseren of diensten te ontwikkelen die écht iets betekenen.

Hij beschouwt een organisatie als een levend organisme en dat vraagt dus om een respectvolle benadering. Hij initieert het contact, zet aan tot anders kijken, creëert de omgeving voor besluitvorming en lost zaken soms origineel en onconventioneel op.

Zijn talent is het verbinden van mensen aan persoonlijke en zakelijke doelen. Met hulp van zijn organisatietalent breng hij structuur, voorspelbaarheid en flexibiliteit aan om goed met de dynamiek van de veranderende omgeving om te kunnen gaan.

Hij luistert naar de belangen van de stakeholders en kijkt of de taart te vergroten is voordat deze gedeeld wordt. Daarnaast geeft hij ook regelmatig training in stakeholdermanagement.

“Een organisatie is een levend organisme en vraagt om een respectvolle benadering”

“Arnold heeft als programmamanager een enorme bijdrage geleverd in de professionalisering van zowel de ICT organisatie en de normalisatie van de verhoudingen met onze klanten”
Enexis

‘Arnold is able to manage complex programs and transitions of organizations. He addresses THE soft issues which are essential to achieve THE results’
  Nets

“Arnold is een “inspirator”. Door zijn voorbeeldgedrag laat hij zien hoe je succesvol kunt zijn door je rol zeer professioneel in te vullen”
Dutch

“Mensen op een positieve manier laten slagen is het doel”

Arnold wil zichzelf steeds opnieuw uitvinden om blijvend beter te worden en vraagt zijn omgeving daarin mee te gaan. Enthousiasme en humor zorgen voor de nodige relativering. Als coach streeft hij ernaar om op een positieve manier mensen te laten slagen.

Om te ontspannen sport hij zeer regelmatig of is hij met zijn handen bezig in zijn moestuin en huis. Leest graag en geniet van culturele uitingen zoals muziek, theater en film en natuurlijk samen met familie en vrienden. Hij is gefascineerd door nieuwetijdsleiderschap en wil antwoord geven op de vraag: Hoe gaat het management van de toekomst eruitzien? Hij schrijft daarover op www.nieuwetijdsmanagement.nl.